Over ons

 • Wie zijn wij

  Almaz Projecten BV is specialist in infra. Een jonge onderneming geleid door professionals met een gezamenlijke passie: het leveren van de hoogste kwaliteit!

  Historie
  Almaz Projecten b.v. is in 22 september 2005 opgericht als éénmanszaak.

  Wij zijn specialist op het gebied van laag-, midden-, en hoogspanningsnetten-, gas-, water-, warmte-, rioolleidingen, evenals elektra,telefonie en glasvezelnetten.
  Daarnaast hebben wij ook een ruime ervaring op het gebied van NS (Nederlandse Spoorwegen) zoals spoor kruisingen, kabelwerken langs het spoor, drainage leggen, en schoonmaken van stations, dak en perrons.

  Elektra
  Naast het leidingwerk is onze organisatie zich gaan toeleggen op het kabelwerk, waaronder kabels ten behoeve van energie, informatie en communicatie. Onze onderneming heeft als kernactiviteiten de aanleg, het verwijderen en de montage van laag-, midden-, en hoogspanningsnetten.
  Er kan onderscheid gemaakt worden in huisaansluitingen, distributienetten, renovatie en openbare verlichting.

  Openbare verlichting
  Naast de ondergrondse openbare verlichtingswerkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in de bovengrondse werkzaamheden hieromtrent. In dit verband kunnen genoemd worden het plaatsen van lichtmasten en het uitvoeren van groepsremplace. Hiertoe heeft onze organisatie het benodigde materieel ter beschikking, waaronder hoogwerkers.

  Informatie
  Om goed voorbereid aan de slag te gaan zijn wij graag op de hoogte van de feiten en verwachtingen van het project, zodat wij weten welke mensen, gereedschappen en materialen wij mee moeten brengen om het werk goed te kunnen doen.

  Kwaliteit & Veiligheid
  Om de beste kwaliteit te bereiken zorgen wij voor een geordende werkomgeving. Niet alleen is dit van belang voor de kwaliteitscontrole; ook houden wij het zo overzichtelijk en veilig.

  Goede indruk
  De manier waarop wij met ons werk bezig zijn; hoe serieus wij de mate van kwaliteit menen en hoe graag wij altijd een overzichtelijke, transparante, controleerbare werkomgeving nastreven; dat laten wij u graag zien in ons foto-overzicht van verschillende projecten!

  Almaz Projecten BV is VCA gecertificeerd.

Back to Top